Reference

 • šmek food
  Client
  Šmek Food
  Website
  View website
  Drugačiji ketering servis. Pravimo hranu kakvu bismo pravili sebi i najdražima. Koristimo samo najkvalitetnije sastojke - bez kompromisa! Za klijenta je rađena strategija nastupa na društvenim medijima kao i upravljanje određenim nalozima
 • vidividi butik
  Client
  VidiVidi
  Website
  View website
  VidiVidi butik u Njegoševoj 32 u svom asortimanu ima veliki broj modernih odevnih predmeta i aksesoara brendova Please, Dixi, Imperial, Silvian Heach i dr.Za klijenta su rađene raznovrsne Facebook Ads kampanje u cilju brendinga i konkretnih prodajnih efekata.
 • smeÅ¡taj zlatibor - vila simonida
  Client
  Vila Simonida
  Website
  View website
  Vila Simonida Zlatibor je planinska kuća za odmor sa 4 zvezdice, idealna za grupe od 4 do 8 ljudi. Nalazi se u naselju Karaula, na svega 2 km od centra Zlatibora, u idiličnom okruženju.Izrađen je website korišćenjem WordPress CMS-a i urađena inicijalna optimizacija kao i namenske PPC kampanje uz vođenje naloga na društvenim medijima.
 • videna doo
  Client
  Videna doo
  Website
  View website
  ViDena je osnovana u Beogradu prvenstveno radi uvoza i distribucije preparata Laboratorije Dr.Pal iz Sent Andreje. Sajt je rađen u WordPress CMS-u uz inicijalnu optimizaciju.
 • international property management
  Client
  IPM doo
  Website
  View website
  International Property Management se bavi upravljanjem svim uslugama, neophodnim za pravilno funkcionisanje poslovnog, industrijskog ili stambenog objekta.Urađen je nov višejezički website korišćenjem WordPress CMS-a uz kreiranje novog vizuelnog identiteta (logotip, viztikarte, memorandumi).
 • city angel beograd
  Client
  City Angel Caffe
  Website
  View website
  City Angel Caffe se nalazi u neposrednoj blizini Hrama Sv. Save i u ponudi ima, pored velikog izbora kafa i slatkiša, najkvalitetnija inostrana vina kao i odabranu internacnionalnu kuhinju. Pored upravljanja nalogom na Facebooku, vršene su i namenske oglasne kampanje na Facebook Ads sistemu.
 • apoteka laurus
  Client
  Apoteke Laurus
  Website
  View website
  Apoteke Laurus uspešno posluju već više od 20 godina na teritoriji Beograda i Novog Sada pružajući svojim klijentima profesionalnu uslugu i veliki izbor lekova, suplemenata i drugih proizvoda.Pored izrade novog sajta, rađena je i usluga kreiranja kompletne online strategije.
 • imaginarium furniture
  Client
  Imaginarium Furniture & Consulting
  Website
  View website
  'Imaginarium' by Tijana Živanović se bavi izradom unikatnog nameštaja, redizajnom postojećeg kao i uređenjem enterijera. Izrada novog porftolio sajta za klijenta korišćenjem WordPress CMS platforme uz inicijalni SEO kao i PPC kampanje.
 • elbraco group
  Client
  Elbraco Group doo
  Website
  View website
  Elbraco Group doo posluje kroz četiri maloprodajna objekta kao i kroz veoma uspešnu online prodavnicu sa velikim izborom tehnike, kuećnih uređaja, bicikala i brojne druge opreme.Pored koordinacije tima koji se bavi nastupom na društvenim medijima, obavljane su kampanje na Google Adwords i Facebook Ads mrežama.
 • kreativistika
  Client
  Kreativistika
  Website
  View website
  Centar Kreativistika organizuje različite radionice izrade nakita, dekupaža, kolaža, fotografije kao i seminare buđenja kreativne energije. Sajt je izrađen u Worpdress-u i primenjene su pune SEO aktivnosti. Pored izrade samog sajta, rađene su i PPC oglasne kampanje putem Google Adwords i Facebook Ads sistema uz upravljanje nekoliko naloga na društvenim medijima.
 • aqua crystal vode
  Client
  Aqua Crystal doo
  Website
  View website
  Aqua Crystal je naučno – proizvodni centar koji se bavi naučno-istraživačkom i proizvodnom delatnošću iz oblasti prečišćavanja voda. Nova verzija sajta je urađena u WordPress CMS uz SEO aktivnosti.
 • tender5
  Client
  Tender5 & Co
  Website
  View website
  Tender5 je internet servis koji spaja majstore sa naručiocima posla. Kreirana je kompletna strategija online nastupa uključujući oglasne kampanje na Google Adwords, Facebook Ads i Linkedin Ads sistemu, upravljanje nalozima na društvenim medijima kao i kompletna SEO usluga.