seo search engine optimizationKako unaprediti prikazivanje sajta u rezultatima pretrage?

SEO (Search Engine Optimization) je jedna od najdinamičnijih oblasti internet marketinga jer zahteva stalno praćenje aktuelnih trendova i promena algoritama pretrage.

U pitanju je niz tehnika koje imaju za cilj da obezbede kvalitetnije pojavljivanje sajta u rezultatima pretrage kroz različite vrste izmena i aktivnosti.

Te izmene podrazumevaju:

  • tehničke korekcije na samom sajtu (tehnički SEO)
  • sadržinsko unapređenje sajta (sadržinski SEO)
  • aktivnosti van sajta (eksterni SEO)

Iako je najbolje rešenje angažovati agenciju pre izrade samog sajta kako bi se obezbedila maksimalna optimizovanost i uštedelo vreme, najčešći scenario je popravka postojećeg sajta i unapređenje njegovih postojećih performansi.

Klijentima nudimo konsultantske usluge pre, tokom izrade i nakon završetka sajta uz redovno kreiranje izveštaja i izvođenje konkretnih aktivnosti.

Naš pristup se sastoji od isključivo legalnih tehnika koje se uklapaju u naš strateški pristup kreiranja internet marketing strategije.

Zbog kontinuiranih izmena u algoritmu pretrage SEO je prestao da bude tehnika za „kako da moj sajt bude prvi na Google-u“ već je postao nešto mnogo kompleksnije a to je odgovor na pitanje „kako da se moj sajt što bolje prikazuje u Google-u„.

Optimizacija za pretraživače više nije usamljena tehnika već sastavni deo STRATEGIJE ONLINE NASTUPA.