Društveni mediji

Od vođenja naloga na raznim društvenim mrežama do osmišljavanja kompletne strategije i koordinacije internih timova.

 • šmek food
  Client
  Šmek Food
  Website
  View website
  Drugačiji ketering servis. Pravimo hranu kakvu bismo pravili sebi i najdražima. Koristimo samo najkvalitetnije sastojke - bez kompromisa! Za klijenta je rađena strategija nastupa na društvenim medijima kao i upravljanje određenim nalozima
 • smeÅ¡taj zlatibor - vila simonida
  Client
  Vila Simonida
  Website
  View website
  Vila Simonida Zlatibor je planinska kuća za odmor sa 4 zvezdice, idealna za grupe od 4 do 8 ljudi. Nalazi se u naselju Karaula, na svega 2 km od centra Zlatibora, u idiličnom okruženju.Izrađen je website korišćenjem WordPress CMS-a i urađena inicijalna optimizacija kao i namenske PPC kampanje uz vođenje naloga na društvenim medijima.
 • city angel beograd
  Client
  City Angel Caffe
  Website
  View website
  City Angel Caffe se nalazi u neposrednoj blizini Hrama Sv. Save i u ponudi ima, pored velikog izbora kafa i slatkiša, najkvalitetnija inostrana vina kao i odabranu internacnionalnu kuhinju. Pored upravljanja nalogom na Facebooku, vršene su i namenske oglasne kampanje na Facebook Ads sistemu.
 • elbraco group
  Client
  Elbraco Group doo
  Website
  View website
  Elbraco Group doo posluje kroz četiri maloprodajna objekta kao i kroz veoma uspešnu online prodavnicu sa velikim izborom tehnike, kuećnih uređaja, bicikala i brojne druge opreme.Pored koordinacije tima koji se bavi nastupom na društvenim medijima, obavljane su kampanje na Google Adwords i Facebook Ads mrežama.
 • kreativistika
  Client
  Kreativistika
  Website
  View website
  Centar Kreativistika organizuje različite radionice izrade nakita, dekupaža, kolaža, fotografije kao i seminare buđenja kreativne energije. Sajt je izrađen u Worpdress-u i primenjene su pune SEO aktivnosti. Pored izrade samog sajta, rađene su i PPC oglasne kampanje putem Google Adwords i Facebook Ads sistema uz upravljanje nekoliko naloga na društvenim medijima.
 • tender5
  Client
  Tender5 & Co
  Website
  View website
  Tender5 je internet servis koji spaja majstore sa naručiocima posla. Kreirana je kompletna strategija online nastupa uključujući oglasne kampanje na Google Adwords, Facebook Ads i Linkedin Ads sistemu, upravljanje nalozima na društvenim medijima kao i kompletna SEO usluga.
 • retro ducan
  Client
  Retro Dućan
  Website
  View website
  Retro Dućan je online prodavnica ručno rađenih proizvoda sa retro prizvukom - nakit, rukotvorine i brojne druge kreativne sitnice.Sajt je izrađen u Worpdress-u i lokalizovan za srpsko govorno područje. U pitanju je puno e-commerce rešenje. Pored izrade samog sajta, rađene su i PPC oglasne kampanje.