holistic web marketingSam naziv agencije, Holistic Web Marketing, govori najviše o načinu na koji se radi – sveobuhvatni pristup internet marketingu gde pojedinačni segmenti kroz sinergijsko delovanje stvaraju uspešnu strategiju. Ovo je dinamična oblast u kojoj se promene dešavaju na praktično svakodnevnom nivou, u kojoj se konstatno uči, usavršava i kroz kreativno razmišljanje napreduje.

Savremeni trendovi u oblasti internet marketinga sve više favorizuju ovakav način rada, gde se samo strateškim razmišljanjem i dugoročnim (čitaj – ozbiljnim) pristupom može postići realan uspeh.

Najbitnija usluga koju nudimo predstavlja strategiju nastupa na internetu a u okviru nje postoje pojedinačni servisi:

  • SEO – Optimizacija za pretraživače
  • Community management
  • Online PR
  • Kontekstualno oglašavanje

Takođe, u poziciji smo da ponudimo i izradu web sajtova – od korporativnih prezentacija do naprednih e-commerce rešenja uz osmišljavanje i vođenje projekta kroz sve stadijume.

Đorđe Jančić

Internet Marketing Consultant

064 23 666 08


Višegodišnje iskustvo iz oblasti optimizacije sajtova za pretraživače, upravljanja i optimizacije kampanja kontekstualnog oglašavanja, kao i kompletne strategije online nastupa kompanija, stekao sam kroz rad u brojnim firmama na poslovima online marketing menadžera kao i kroz konsultantske aktivnosti sa brojnim domaćim i inistostranim kompanijama i organizacijama .
Diplomirao sam odnose sa javnošću a internet marketingom aktivno se bavim od 2008. godine. Redovni sam predavač na Internet Academy by Link Group a često držim predavanja i seminare kao i interne edukacije zaposlenih u preduzećima.
Sertifikovani sam Google Ads specialist i član The Chartered Institute of Marketing. Od pre par godina, fokusiran sam više na analitiku i data science.
Difficult can be done at once. Impossible takes a little longer.

Vladimir Arnautović

Business Developer

063118717


Osnivač i direktor Tender5.net , internet servisa koji uvodi nove relacije u građevinskoj industriji.
Veliko iskustvo iz offline sfere poslovanja (projektant, tehnolog u automobilskoj industriji) preneo je u online poslovanje. Zagovornik konstantnog učenja i usavršavanja kao osnova za lični i poslovni napredak svakog pojedinca.
Učesnik brojnih seminara, držao predavanja na temu pokretanje sopstvenog biznisa i lean startup metodologija na Internet Academy by Link Group, Regionalnoj agenciji za razvoj i evropske integracije...
Od 2016. godine aktivno se bavi pružanjem konsultantskih usluga iz domena: osnivanje kompanije, lean startup metodologija, business development (razvoj poslovanja i unapređenje poslovnog modela), biznis plan, fundraising (obezbeđivanje finansijskih sredstava i kontakti sa investicionim fondovima).
Ambiciozan. Temeljan. Precizan. Prirodan.
I'm not telling you it's going to be easy - I'm telling you it's going to be worth it.