O nama

holistic web marketingSam naziv agencije, Holistic Web Marketing, govori najviše o načinu na koji se radi – sveobuhvatni pristup internet marketingu gde pojedinačni segmenti kroz sinergijsko delovanje stvaraju uspešnu strategiju. Ovo je dinamična oblast u kojoj se promene dešavaju na praktično svakodnevnom nivou, u kojoj se konstatno uči, usavršava i kroz kreativno razmišljanje napreduje.

Savremeni trendovi u oblasti internet marketinga sve više favorizuju ovakav način rada, gde se samo strateškim razmišljanjem i dugoročnim (čitaj – ozbiljnim) pristupom može postići realan uspeh.

Najbitnija usluga koju nudimo predstavlja strategiju nastupa na internetu a u okviru nje postoje pojedinačni servisi:

  • SEO – Optimizacija za pretraživače
  • Community management
  • Online PR
  • Kontekstualno oglašavanje

Takođe, u poziciji smo da ponudimo i izradu web sajtova – od korporativnih prezentacija do naprednih e-commerce rešenja uz osmišljavanje i vođenje projekta kroz sve stadijume.

Đorđe Jančić

Internet Marketing Consultant

064 23 666 08


Višegodišnje iskustvo iz oblasti optimizacije sajtova za pretraživače, upravljanja i optimizacije kampanja kontekstualnog oglašavanja, kao i kompletne strategije online nastupa kompanija, stekao sam kroz rad u brojnim firmama na poslovima online marketing menadžera.
Diplomirao sam odnose sa javnošću a internet marketingom aktivno se bavim od 2008. godine. Redovni sam predavač na Internet Academy by Link Group a često držim predavanja i seminare kao i interne edukacije zaposlenih u preduzećima.
Agencijsko iskustvo razvijao sam u kompaniji Internet Group gde sam, zajedno sa Draganom Varagićem sa kojim sarađujem još od 2008. godine, radio na uspostavljanju strategije poslovne upotrebe interneta za različite klijente. Od pre par godina, fokusiran sam najviše na analitiku, data science i primenu veštačke inteligencije u poslovanju. Ove aktivnosti najviše razvijam u okviru međunarodne organizacije DiploFoundation gde sam Head of Data Team.
Difficult can be done at once. Impossible takes a little longer.

Vladimir Arnautović

Business Developer

063118717


Osnivač i direktor Tender5.net , internet servisa koji uvodi nove relacije u građevinskoj industriji.
Veliko iskustvo iz offline sfere poslovanja (projektant, tehnolog u automobilskoj industriji) preneo je u online poslovanje. Zagovornik konstantnog učenja i usavršavanja kao osnova za lični i poslovni napredak svakog pojedinca.
Učesnik brojnih seminara, držao predavanja na temu pokretanje sopstvenog biznisa i lean startup metodologija na Internet Academy by Link Group, Regionalnoj agenciji za razvoj i evropske integracije...
Od 2016. godine aktivno se bavi pružanjem konsultantskih usluga iz domena: osnivanje kompanije, lean startup metodologija, business development (razvoj poslovanja i unapređenje poslovnog modela), biznis plan, fundraising (obezbeđivanje finansijskih sredstava i kontakti sa investicionim fondovima).
Ambiciozan. Temeljan. Precizan. Prirodan.
I'm not telling you it's going to be easy - I'm telling you it's going to be worth it.