internet marketing strategija

Internet marketing strategija

Kreiramo kompletnu strategiju za projekte – bez obzira na to da li je u pitanju posao koji tek počinje ili već postojeći sajt kome je potrebno unapređenje i dalje razvijanje.
Detaljnije
seo - optimizacija sajtova za pretrazivace

Optimizacija sajtova za pretraživače - SEO

Niz tehnika koje imaju za cilj da obezbede unapređenje pojavljivanje sajta u rezultatima pretrage kroz različite vrste izmena i aktivnosti - od tehničkih korekcija do povećanja online reputacije samog sajta.
Detaljnije

ppc kontekstualno oglašavanje

Kontekstualno oglašavanje

Postavka, vođenje i optimizacija oglasnih kampanja na Google Adwords, Facebook Ads, Linkedin Ads i drugim sistemima uz redovno izveštavanje sa jasno definisanim ciljevima.
Detaljnije
social media nastup na društvenim medijima

Nastup na društvenim medijima

Našim klijentima pružamo kompletnu uslugu osmišljavanja, konsultacija ali i konkretnog vođenja naloga na društvenim medijima - Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Instagram itd.
Detaljnije

online pr

Online PR

Pružamo uslugu kreiranja i upravljanja online reputacijom kako za kompanije tako i za pojedince. Ova usluga je izrazito dugoročnog karaktera i zahteva ozbiljan pristup i jasnu strategiju.
Detaljnije
web-development

Web design&development

Našim klijentima smo u pozicji da ponudimo rešenja po principu “ključ u ruke” kroz izradu web sajtova potpuno prilagođenih njihovim zahtevima.
Detaljnije

project management

Project management

Upravljanje projektima podrazumeva kompletnu koordinaciju svih elemenata - od kreiranja strateškog plana, kontrolisanja izvršenja zadataka, preko komunikacije sa svim članovima tima do kreiranja izveštaja.
Detaljnije
interne edukacije

Interne edukacije

Obuka zaposlenih u kompanijama iz različitih segmenata online marektinga - od vođenja korporativnog bloga do upotrebe društvenih medija. Moguća su jednokratna predavanja kao i duže obuke.
Detaljnije