Klijenti za koje smo obavljali SEO aktivnosti

 • smeÅ¡taj zlatibor - vila simonida
  Client
  Vila Simonida
  Website
  View website
  Vila Simonida Zlatibor je planinska kuća za odmor sa 4 zvezdice, idealna za grupe od 4 do 8 ljudi. Nalazi se u naselju Karaula, na svega 2 km od centra Zlatibora, u idiličnom okruženju.Izrađen je website korišćenjem WordPress CMS-a i urađena inicijalna optimizacija kao i namenske PPC kampanje uz vođenje naloga na društvenim medijima.
 • apoteka laurus
  Client
  Apoteke Laurus
  Website
  View website
  Apoteke Laurus uspešno posluju već više od 20 godina na teritoriji Beograda i Novog Sada pružajući svojim klijentima profesionalnu uslugu i veliki izbor lekova, suplemenata i drugih proizvoda.Pored izrade novog sajta, rađena je i usluga kreiranja kompletne online strategije.
 • kreativistika
  Client
  Kreativistika
  Website
  View website
  Centar Kreativistika organizuje različite radionice izrade nakita, dekupaža, kolaža, fotografije kao i seminare buđenja kreativne energije. Sajt je izrađen u Worpdress-u i primenjene su pune SEO aktivnosti. Pored izrade samog sajta, rađene su i PPC oglasne kampanje putem Google Adwords i Facebook Ads sistema uz upravljanje nekoliko naloga na društvenim medijima.
 • aqua crystal vode
  Client
  Aqua Crystal doo
  Website
  View website
  Aqua Crystal je naučno – proizvodni centar koji se bavi naučno-istraživačkom i proizvodnom delatnošću iz oblasti prečišćavanja voda. Nova verzija sajta je urađena u WordPress CMS uz SEO aktivnosti.
 • tender5
  Client
  Tender5 & Co
  Website
  View website
  Tender5 je internet servis koji spaja majstore sa naručiocima posla. Kreirana je kompletna strategija online nastupa uključujući oglasne kampanje na Google Adwords, Facebook Ads i Linkedin Ads sistemu, upravljanje nalozima na društvenim medijima kao i kompletna SEO usluga.
 • masmi beograd
  Client
  Masmi Beograd doo
  Website
  View website
  MASMI Beograd je agencija za istraživanje tržišta i javnog mnjenja koja sprovodi jednokratne i kontinuirane istraživačke projekte za multinacionalne i domaće kompanije.
  Pored optimizacije samog sajta, obavljene su i konsultacije iz oblasti upravljanja online nastupom.
 • advokatska kancelarija AOV beograd
  Client
  Advokatska kancelarija Obradović, Vulović
  Website
  View website
  Advokatska kancelarija Andrić, Obradović & Vulović posluje od 2013. godine u oblasti građanskog i krivičnog prava, pružajući svoje usluge pravnim i fizičkim licima.Sajt je urađen u Wordpress CMS-u, sa višejezičkom podrškom. U saradnji sa zaposlenima, kreirana je strategija online nastupa u skladu sa ograničenjima koje postoje vezano za promociju (oglašavanje) advokata.
 • trag security
  Client
  Trag Security doo
  Website
  View website
  Trag Security se bavi raznovrsnim uslugama iz oblasti fizičko-tehničkog obezbeđenja kao i obezbeđivanjem VIP osoba, obezbeđivanjem objekata, ugradnjom sigurnosnih sistema kao i pružanjem konsultantskih usluga iz oblasti sigurnosti.
  Nakon inicijalnih korekcija stare verzije sajta, kreirana je nova verzija u WordPress CMS platformi, uz SEO aktivnosti.